Hakemus täytetään verkossa.
Maksu tapahtuu verkossa. Hakemuksen hinta on 130 euroa per matkustaja Pekingiin ja 150 euroa per matkustaja Shanghaihin. Hintaan ei lisätä mitään muita kuluja. Hakemus käsitellään vasta sen jälkeen, kun maksu on kaikkien matkustajien osalta suoritettu.
Vahvistus viisumihakemuksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä lähetetään sähköpostitse kolmen arkipäivän kuluttua. Tämä koskee molempia kohteita.
Shanghaihin matkustavat saavat kopion viisumista, joka myönnetään 5 päivää ennen lähtöä. Kopio lähetetään sähköpostitse.
Hakijoita on oltava vähintään kaksi. Matkaseurueen yhden jäsenen on oltava päävaraaja. Päävaraajan tehtävänä on varmistaa, että kaikkien kanssamatkustajien tiedot täytetään oikein.
Suosittelemme, että hakemus lähetetään viimeistään 2–3 viikkoa ennen lähtöpäivää, kuitenkin aikaisintaan 2 kuukautta etukäteen.

Mitä tapahtuu hakemuksen lähettämisen jälkeen?


Vahvistus viisumin hyväksynnästä tai hylkäyksestä lähetetään päävaraajalle sähköpostitse 3 arkipäivän kuluessa hakemuksesta. On tärkeää tarkistaa, että kaikki annetut tiedot ovat oikeita.

Jos havaitset tiedoissa virheen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa +46 8 555 691 46 (ruotsiksi tai englanniksi).

Ota huomioon, että tiettyinä ajanjaksoina maahantuloviisumeja ei ole mahdollista myöntää. Maahantuloviisumit myöntävällä Kiinan viranomaisella voi erikoistilanteissa olla oikeus estää maahantulo aina siihen asti, kun maahantuloon on 3 päivää. Siinä tapauksessa ilmoitamme asiasta heti, kun olemme saaneet siitä tiedon.

Muista tulostaa sähköpostitse lähetetyt vahvistukset (Peking) tai viisumikopiot (Shanghai) ja ottaa ne mukaan matkalle. Ilman näitä asiakirjoja matkustajan pääsy lennolle voidaan evätä.

Hakemuslomake ja matkakohde

 

Valitse joko Shanghain tai Pekingin lomake. Lomakkeen ensimmäisessä vaiheessa päävaraaja luo tilin palveluumme. Tämän jälkeen päävaraaja voi täyttää matkaseuralaistensa tiedot tai antaa heidän itse täyttää omat tietonsa.

 

Shanghain-viisumia varten vaaditaan hyväksyttävä digikuva, joka on otettu passikuvaa koskevien sääntöjen mukaisesti. Suosittelemme käyttämään ammattimaisen passikuvaajan palveluja. Jos otat kuvan itse, noudata seuraavia vaatimuksia:


Valokuvan on oltava selkeä ja terävä
Valokuvan on oltava värillinen ja taustan valkoinen ja varjoton
Valokuva otetaan suoraan edestäpäin siten, että pää on keskitetty ja kasvot selvästi näkyvissä
Kasvonilme pidetään neutraalina ja suu kiinni
Katse kohdistetaan suoraan kameraan ja silmät pidetään auki
Korvien on oltava näkyvissä
Kuvassa ei saa käyttää minkäänlaista päähinettä (paitsi uskonnollisista tai lääketieteellisistä syistä)
Valokuva ei saa olla yli 6 kuukautta vanha

Tärkeitä päivämääriä

CITS on suljettuna seuraavina päivinä, jolloin maahantuloviisumeita ei myönnetä. Näillä jaksoilla voidaan matkustaa maahan ja tehdä hakemuksia, mutta viisumihakemusten käsittelyaika on pidempi kuin kolme päivää.

 

Suljettuna vuonna 2020

(voi muuttua, koska Kiinan valtio vahvistaa tarkat pyhäpäivät joulukuussa)

Kiinalainen uusi vuosi 24.–30. tammikuuta 2020
Viimeinen hakupäivä on 16. tammikuuta 2020

Vappu 1.–3. toukokuuta 2020
Viimeinen hakupäivä on 23. huhtikuuta 2020

Kansallispäivä 1.–7. lokakuuta 2020
Viimeinen hakupäivä on 23. syyskuuta 2020

 

(Huom.! Avautuu uudessa ikkunassa)

(Huom.! Avautuu uudessa ikkunassa)

Yhteistyökumppanimme

Clarified Visa on palvelu, jonka välittää Clic Solutions AB
© Copyright Clic Solutions AB, Ruotsin yritystunnus 559087-2791

Asiakaspalvelu

Ma – Pe: 9:00 – 17:00
Puh: +46 8 555 691 46
Sähköposti: support@clarifiedvisa.fi
Maksuehdot

Yrityksille

Haluatteko Clarified Visa -palveluiden käyttäjäksi? Kirjoittakaa meille osoitteeseen info@clarifiedvisa.fi