Tietoa meistä

Clarified Visa tekee maahantuloviisumin anomisesta Kiinaan helppoa ja turvallista tarjoamalla ainutlaatuisen ratkaisun varmaan tunnistautumiseen. Käsittely hoituu kokonaisuudessaan verkossa.

Yhteistyösopimus Kiinan turvallisuusviranomaisen Ministry of Public Security P.R.C.:n kanssa mahdollistaa sen, että myönnetty viisumi on valmiina saapumiskentällä Kiinassa.

Clarified Visa -palvelun toimittaja on Clic Solutions AB. Koska teemme yhteistyötä kiinalaisen China International Travel Service Ltd:n (CITS) kanssa, meillä on henkilökuntaa paikan päällä Kiinassa matkustajien saapuessa. Tämän ansiosta menettely on sujuva ja luotettava.

Clic Solutions AB on teknologiayritys, joka kehittää innovatiivisia, globaaleja varman tunnistautumisen ratkaisuja sekä turvallisia mobiiliratkaisuja. Ratkaisut parantavat yksityishenkilöiden, yritysten, organisaatioiden ja viranomaisten tunnistautumisprosesseja.

China International Travel Service Ltd (CITS) on Kiinan valtion omistama matkailuyritys, joka lukeutuu maan suurimpiin. Vuonna 1954 perustetun CITS:in päätoimipaikka sijaitsee Pekingissä. Yrityksellä on 890 työntekijää 120 toimistossa eri puolilla Kiinaa. Yritys on kansainvälisten matkailualan järjestöjen PATAn, IATAn ja ASTAn jäsen, ja se on saanut ISO 9001 -standardin mukainen laatusertifikaatin.

 

 

Yhteistyökumppanimme

Clarified Visa on palvelu, jonka välittää Clic Solutions AB
© Copyright Clic Solutions AB, Ruotsin yritystunnus 559087-2791

Asiakaspalvelu

Ma – Pe: 9:00 – 17:00
Puh: +46 8 555 691 46
Sähköposti: support@clarifiedvisa.fi
Maksuehdot

Yrityksille

Haluatteko Clarified Visa -palveluiden käyttäjäksi? Kirjoittakaa meille osoitteeseen info@clarifiedvisa.fi