Käyttöehdot

Päivitetty viimeksi: 27.2.2019

Nämä käyttöehdot on julkaistu Clarifiedvisa.fi-sivustolla. Lue käyttöehdot tarkasti läpi ennen sivuston käyttöä.

Verkkosivuston käyttö

Nämä yleiset ehdot koskevat kaikkea tämän sivuston sisältöä ja käyttöä sekä kaikkia siellä olevia palveluja. Ehdot muodostavat sopimuksen sinun ja Clarifiedvisa.fi /Special Toursin välillä. Hyväksyt ehdot aina kun, käytät jotakin palvelua tai vierailet sivustolla. Ellet hyväksy ehtoja, sinun ei pidä käyttää sivustoa. Sivustoa ei saa käyttää lainvastaisiin tarkoituksiin. Sivustoa ei myöskään saa käyttää tavalla, joka voi vaikuttaa sivuston suorituskykyyn, vääristää sen sisältöä tai muulla tavoin heikentää sen yleistä toimivuutta. Et myöskään saa vaarantaa sivuston turvallisuutta etkä yrittää saada pääsyä suojattuihin osiin tai arkaluontoisiin tietoihin.

Muutokset

Clarifiedvisa.fi pidättää oikeuden muuttaa näitä yleisiä ehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Ehtojen ajantasainen versio on aina saatavana sivustolla. Suosittelemme käyttäjiä tarkistamaan ehdot säännöllisesti.

Kiinan vaatimukset viisumikäsittelylle

Viisumiarviointi

Täten vahvistat ymmärtäväsi, ettei Clarifiedvisa.fi ole osallisena viisumiarvioinnissa eikä päätösprosessissa. Kiinan viranomaisella on valtuus päättää viisumin myöntämisestä tai epäämisestä Kiinan lakien ja sääntöjen mukaisesti. Olet velvollinen suorittamaan hakemusmaksun Clarifiedvisa.fi ille riippumatta siitä, hyväksyykö Kiinan viranomainen hakemuksesi vai ei. Hakemusmaksua ei palauteta.

Tiedot

Täten vahvistat, että luovutat Clarifiedvisa.fi ille kaikki viisumihakemuksen kannalta oleelliset tiedot ja huolehdit siitä, että luovuttamasi tiedot ovat tosia, luotettavia ja kattavia.

Peruutukset ja maksun palautukset

Sinulla ei ole peruutusoikeutta. Korjauksia voi tehdä klo 17:00:ään saakka hakemuksen lähettämisen jälkeen. Jos olet tehnyt hakemuksen klo 17:00:n jälkeen, voit korjata sitä seuraavana päivänä klo 17:00:ään saakka.
Kun hyväksyntäkirje on lähetetty sähköpostiosoitteeseesi, emme voi hyvittää viisumimaksua. On ehdottoman tärkeää, että ilmoitat meille kaikki paikkansapitävät tiedot, jotka vaaditaan anomaasi viisumia varten suunnitellun lähtöpäiväsi ajankohtana.

Clarifiedvisa.fi ei vastaa virheellisin perustein myönnetyistä viisumeista tai maahantulon epäämisestä, joka aiheutuu viisumin virheellisistä tiedoista, eikä myöskään aiheutuneista kustannuksista tai vahingoista.

Vaikka teemme kaikkemme viisumiasioiden saamiseksi kuntoon ennen lähtöpäivää, emme palauta maksua, jos hakemuksessa on ilmoitettu virheellisiä tietoja.

Suosittelemme tarkistamaan ennen matkaa, että saamasi viisumivahvistuskirjeen tiedot vastaavat passiasi ja henkilötietojasi.

Viisumi kelpaa Kiinaan suuntautuviin matkoihin vain, jos saapumiskenttä on Peking tai Shanghai, ja vain verkkosivustollamme hyväksytyillä lennoilla. Emme palauta viisumikuluja eikä viisumi ole enää voimassa, jollet toteuta matkaasi hyväksytyn matkasuunnitelmasi mukaisesti.

Voimassa oleva passi

Verkossa tehtävään viisumiprosessiin käytettävän passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta rekisteröidyn paluupäivän jälkeen. Hakija itse on täysin vastuussa passinsa voimassaolon tarkistamisesta, ennen kuin passia käytetään Kiinan maahantuloviisumin hakemiseen. Jos passisi on voimassa alle 6 kuukautta Kiinasta lähtöpäivän jälkeen, passi on uusittava ennen hakemuksen tekemistä.

Viisumiprosessiin käytettävissä olevat työpäivät

Voit tehdä hakemuksesi mihin vuorokaudenaikaan tahansa, mutta varsinainen Kiinan viranomaisten tekemä viisumin myöntäminen tapahtuu ainoastaan maanantaista perjantaihin – yleiset kansalliset kiinalaiset ja kansainväliset vapaapäivät pois luettuina. Viisumiprosessin työajat: arkisin klo 8.00–15.30 (Kiinan aikavyöhyke).

Viisumityyppi

Yhteinen viisumi pätee vain yhteen (1) maahantuloon ilmoitettuna ajankohtana kaikille matkustajille. Kaikkien yhteiseen viisumiin merkittyjen matkustajien on poistuttava Kiinasta samana ilmoitettuna ajankohtana.

Turistiviisumi

Maahantuloviisumi kelpaa vain matkailutarkoituksiin. Hakemalla viisumia verkkovarausjärjestelmässämme vahvistat käyttäväsi viisumia vain matkailutarkoituksiin.

Käsittely ja palvelu

Clarifiedvisa.fi in käsittelyaika ennakkohyväksytyn viisumitodistuksen/-vastauksen myöntämiselle perustuu viisumihakemuksesi käsittelevän yrityksen tarjoamaan käsittelyaikaan. Normaalisti käsittely kestää kolme arkipäivää maksuasi seuraavasta arkipäivästä laskettuna. Erikoistapauksissa saatetaan tarvita täydentäviä asiakirjoja, jolloin käsittelyaika voi olla tavallista pidempi. Siinä tapauksessa ilmoitamme sinulle asiasta sähköpostitse. Lähetämme hyväksynnän hakemuksessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Olet velvollinen ilmoittamaan meille, jollet saa hyväksyntää kolmen arkipäivän kuluessa. Ellet ole ilmoittanut meille muuta kolmen arkipäivän kuluessa, katsomme hyväksynnän vastaanotetuksi. Emme ole vastuussa mahdollisista viivästyksistä tai katoamisista, jotka aiheutuvat hakijoiden ilmoittamista virheellisistä sähköpostiosoitteista tai siitä, että hakija jättää ilmoittamatta meille sähköpostitse, ettei ole vastaanottanut hyväksyntäkirjettä.

Viisumin umpeuduttua hakijan tiedot ja rekisteröityminen poistetaan automaattisesti järjestelmästämme.

Ennakkohyväksytty viisumitodistus – muutos

Ennakkohyväksyttyä viisumitodistusta EI VOI MUUTTAA myöntämisen jälkeen. Tarkistathan kaikki tiedot varmistaaksesi, että ne ovat oikein. Korjauksia voi tehdä klo 17:00:ään saakka hakemuksen lähettämisen jälkeen. Jos olet tehnyt hakemuksen klo 17:00:n jälkeen, voit korjata sitä seuraavana päivänä klo 17:00:ään saakka. Muussa tapauksessa hakijan on anottava uutta hyväksyntää.

Vastuuvapauslauseke

Clarifiedvisa.fi ei ole vastuussa Kiinan-matkaa varten tehtyjen lentolippuvarausten, maajärjestelyjen tai majoitusvarausten menettämisestä, myöhästymisestä tai peruutuksesta, jos viisumihakemuksesi hylätään.

Hakemuksen käsittely kestää normaalisti kolme arkipäivää, mutta odottamattomat ongelmat voivat aiheuttaa viivästyksiä. Suosittelemme, että haet viisumia vähintään 2–3 viikkoa ennen lähtöpäivää mahdollisten ongelmien välttämiseksi, kuitenkin aikaisintaan 2 kuukautta etukäteen.

Alkuperäisen viisumin saaminen Pekingiin saavuttua vie tavallisesti noin 20 minuuttia. Saapuvien lentojen suuren määrän vuoksi siinä voi kuitenkin joskus kestää kauemmin.

Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä ruotsiksi tai englanniksi. Lähetä sähköpostia osoitteeseen support@clarifiedvisa.fi tai soita asiakaspalveluumme numeroon +46 8 555 691 46.

 

 

Clarified Visa on palvelu, jonka välittää Clic Solutions AB
© Copyright Clic Solutions AB, Ruotsin yritystunnus 559087-2791

Asiakaspalvelu

Ma – Pe: 9:00 – 17:00
Puh: +46 8 555 691 46
Sähköposti: support@clarifiedvisa.fi
Maksuehdot

Yrityksille

Haluatteko Clarified Visa -palveluiden käyttäjäksi? Kirjoittakaa meille osoitteeseen info@clarifiedvisa.fi